VODILNI NA PODROČJU OBDELAVE KOVINSKIH POVRŠIN

Mi trovaliramo

PODJETJE WALTHER TROWAL GMBH JE VODILNO PODJETJE NA PODROČJU TROVALIRANJA. JE MEDNARODNO PRIZNANI PROIZVAJALEC STANDARDNIH IN NAMENSKIH STROJEV, TER PONUDNIK SISTEMSKIH REŠITEV ZA POVRŠINSKO OBDELAVO.
Servis

Vse za obdelavo površin.

Strokovno usposobljeni serviserji podjetja Walther Trowal GmbH
  • Naši serviserji so strokovno usposobljeni in opravljajo terensko delo.
  • Prioritetno rešujemo stranke, kjer je prišlo do ustavitev proizvodnje linije.
  • Nudimo šolanje, predavanje s področja varnosti pri delu.
Rezervni deli

Vse rezervne dele držimo na zalogi.

Kaj je potrebno navesti pri naročilu rezervnih delov?
  • Tip naprave (Typ der Anlage)
  • Serijska številka naprave (Ka. Nr.)
  • Leto izdelave naprave (Bauhjahr der Anlage)
  • Kataloško št. oz. opis rezervnega dela
Procesna tehnologija

Usklajeno delovanje stroja in procesne tehnologije.

Naša ponudba
  • Brezplačna analiza / obdelava vzorcev in opredelitev optimalnega procesa obdelave artiklov. Svetovanje pri determiniranju primernega flokulanta in compounda.

Področja, ki jih pokrivamo:

Drsno brušenje/gladkanje
Vi postavite zahteve, naša naloga v razvojnem in testnem centru pa je determiniranje ekonomsko in tehnično najbolj primerne rešitve za odstranjevanje neželenih struktur, moteče igle.
Stroji za peskanje
Peskanje je tehnološki postopek priprave površine pred barvanjem, eluksažo. Postopek je prav tako namenjen za poenotenje izgleda površine; mikrokovanje, shoot peening, ...
Stroji za procesno tehnologijo
Uspešno in učinkovito: V kolikor procesno vodo (mešanica vode in compounda) ponovno uporabite in vrnete v proces trovaliranja, dobite zaprt tokokrog obdelave surovih izdelkov. S tem prihranite denar in zmanjšate vpliv na okolje.
Stroji za prašno barvanje majhnih delov
Stroškovno in ugodno lakiranje velikokoličinskih drobnih delov. Plastika, elastomeri, kovina ali les: eden ali dva pršilna avtomata enakomerno barvata vaše dele manjše velikosti. Na vodni osnovi ali osnovi topila se v vrtečem bobnu na majhne dele enakomerno nanaša lak. Zahvaljujoč modularnemu sistemu, lahko način lakiranja prilagodimo in razširimo kadarkoli po vaših potrebah ali željah.
Stroji za čiščenje pribora
Z visoko učinkovitimi napravami iz naše proizvodnje in primerno procesno tehnologijo (floker, compound) za čiščenje pribora, vam zagotavljamo optimalno rezultate - celo pri velikih količinah in težko odstranljivi skorji.
Brusni kamen, compound, flokulant
Nudimo Vam velik nabor potrošnega materiala za površinsko obdelavo ulitkov. Brezplačno Vam pomagamo determinirati primereno procesno tehnologijo, tako da bo površinska obdelava učinkovita ter kvalitetno ustrezna, spekter delovanja pa čim bolj širok. V prodajnem programu imamo tako plastični medij, keramični medij, porcelan, inox medij za svetlenje, sušilni medij, compounde (detergente) za vse vrste materialov.
Na vrh