GRITTAL GH ® - Vulkan Inox GmbH

  • Kemijska sestava:
    C 1,9 - 2,1%, Cr 30,0 - 33,0%
  • Nasipna teža:
    ~ 4,1 g/cm3 mikrostruktura - martenzit s kromkarbidom
  • Trdota:
    ~ 800 HV (~64 HRC)

Potrebujete pomoč ali ponudbo?

Pokličite nas: +386 (0)31 809 019

Pišite nam: info@g-tehnika.si

GRITTAL GH ® nudi naslednje prednosti:

tehnika vulkanizacije-kovine

sistemski nanos protikorozijske zaščite

tehnika lepljenja

nezahtevno odstranjevanje žlindre, okujine

manjša obrabo pesklanih strojev

neprašno peskanje

UPORABA: precizno rezanje, peskanje oz. čiščenje kamna, markanten videz kamna, doseganje nedrseče površine, predpriprava kovinske površine za nanos, učinkovito odstranjevanje vodnega kamna, ...

 

 

Lastnosti Grittala GH

GRITTAL GH je ekonomičnejša alternativa k mineralnemu gritu in izpolnjuje vse zahteve, ki jih terja postopek peskanja. Oblika zrna je ostroroba, kar zagotavlja visoko abrazivnost. Z Grittalom dosežete rje prosto površino. Pod zaščitnim plinom maksimalno utrjen na največjo trdoto, ohrani GRITTAL GH tudi pri delovni mešanici svojo ostrorobo obliko. Medij je primeren za vse, ki potrebujejo oster površinski profil in nudi najboljši rezultate peskanja z vidika kvalitete, površinskega vpliva in učinkovitosti.

 

GRITTAL GH se uporablja kadar je potrebno zagotoviti dobro razigljevanje, čiščenje, jačanje, utrjevanje, odstranjevanje žlindre/ okujine, hrapavljenje, kosmatenje, plemenitenje obdelanega materiala.

 

Uporabniki korunda (aluminijevega oksida), garneta ali žlindre lahko z GRITTAL GH količino porabljenega in odpadlega materiala zmanjšajo za faktor 30 -100. Sorazmerno učinkovito se zmanjša prašenje v procesu peskanju s tem pa tudi čistoča površine in delovni pogoji.

 

Kljub visoki zmogljivosti, vpliva Grittal GH v primerjavi z mineralnimi peskalnimi mediji zelo blagodejno na peskalne stroje in tako zmanjšuje skupne stroške peskalnega procesa. Poleg tega je moč GRITALL GH uporabljati tudi v tubinskih napravah. Ta način obdelave nudi v primerjavi s tlačnim peskanjem veliko prednosti v produktivnosti. Tako lahko različne obdelovance preprosto izpostavimo peskalnemu procesu in peskalnemu mediju omogočimo enostaven dostop do vseh geometrij.

 

• priprava nesprijemljive površine (PTFE, keramika)

• aplikacija protikorozijskega sistema (praškast lak/barva)

• metalizacija

• čiščenje betona

• tehnika vulkanizacije

• tehnika lepljenja

Neglede na svojo učinkovito moč, deluje Grittal GH v primerjavi z mineralnimi peskalnimi mediji zelo blagodejno na peskalne stroje in tako vpliva na skupne stroške peskalnega procesa.

 

 

 

MOŽNOSTI PAKIRANJA:

  PVC VREČA - 25 kg (na EURO paleti 500 kg) 500 kg)

  BIG BAG - 500 kg

  KOVINSKI SOD - 750 kg

VULKAN INOX GmbH

Več kot 30 let izkušenj na področju peskalne tehnike, s poudarkom na proizvodnji, razvoju in aplikativnosti.