Peskanje betona, tlakovcev, kamna in marmorja - Vulkan Inox GmbH

peskanje kamna, betona, marmorja, tlakovcev - g-tehnika

Peskanje betona, kamna, tlakovcev
Peskanje je mehansko strojno odstranjevanje barve ali korozije s konstrukcije ali elementa. Nerjavni abraziv Chronital in Grittal pod pritiskom prileti na površino in čisti element ter mu naredi strukturo, obenem konstrukcijo razmasti tako, da ima zaščitni materijal dobro podlago za oprijem, s tem se tudi podaljša življenska doba konstrukcije oz. elementa in predsvem doseže nerjavna podlaga.

Grittal in peskanje kamna
Grittal se je izkazal kot prava in cenovno ugodna rešitev pri peskanju kamna (okviri oken, vrat, portalov, coklov), betona (vidnega betona, bazenov, sanacija montažnih betonskih plošč, kjer odpade zaščitni sloj betona in se pokaže že armatura), betonskih konstrukcij, sanaciji betonskih površin, peskanje površin marmorja, peskanje železnih armatur, peskanje stopnic v hiši, se grittal izkazal kot prava in cenovno ugodna rešitev.

Čiščenje
Nadležni madeži, žvečilni gumiji na javnih površinah in po pločnikih, nečisti kamen na objektih, pa tudi beton, vse to sodi med dejavnike, ki povzročajo nejevoljnost in namrščenost, ter tudi misel, da jih je nemogoče odstraniti. Z uporabo Grittala odlično očistimo beton, kamne, betonske in kamnite škarpe ter asfalt, ali pa njihovo strukturo zgolj nahrapamo.
Grittal predstavlja tudi odlično rešitev za restavriranje (umetnine, zgradbe, kipi).

Potrebujete pomoč ali ponudbo?

Pokličite nas: +386 (0)31 809 019

Pišite nam: info@g-tehnika.si

nerjaveči peskalni medij - Grittal GH - Vulkan Inox
GRITTAL GH ® - UPORABA:

 

• precizno rezanje

• peskanje oz. čiščenje kamna

• markanten videz kamna

• doseganje nedrseče površine

• predpriprava kovinske površine za nanos

učinkovito odstranjevanje vodnega kamna

 

Lastnosti Grittala GH

GRITTAL GH je ekonomičnejša alternativa k mineralnemu gritu in izpolnjuje vse zahteve, ki jih terja postopek peskanja. Oblika zrna je ostroroba, kar zagotavlja visoko abrazivnost. Z Grittalom dosežete rje prosto površino. Pod zaščitnim plinom maksimalno utrjen na največjo trdoto, ohrani GRITTAL GH tudi pri delovni mešanici svojo ostrorobo obliko. Medij je primeren za vse, ki potrebujejo oster površinski profil in nudi najboljši rezultate peskanja z vidika kvalitete, površinskega vpliva in učinkovitosti.

 

GRITTAL GH se uporablja kadar je potrebno zagotoviti dobro razigljevanje, čiščenje, jačanje, utrjevanje, odstranjevanje žlindre/ okujine, hrapavljenje, kosmatenje, plemenitenje obdelanega materiala in metalizacijo.

 

Uporabniki korunda (aluminijevega oksida), garneta ali žlindre lahko z GRITTAL GH količino porabljenega in odpadlega materiala zmanjšajo za faktor 30 -100. Sorazmerno učinkovito se zmanjša prašenje v procesu peskanju s tem pa tudi čistoča površine in delovni pogoji.

 

Kljub visoki zmogljivosti, vpliva Grittal GH v primerjavi z mineralnimi peskalnimi mediji zelo blagodejno na peskalne stroje in tako zmanjšuje skupne stroške peskalnega procesa. Poleg tega je moč GRITALL GH uporabljati tudi v tubinskih napravah. Ta način obdelave nudi v primerjavi s tlačnim peskanjem veliko prednosti v produktivnosti. Tako lahko različne obdelovance preprosto izpostavimo peskalnemu procesu in peskalnemu mediju omogočimo enostaven dostop do vseh geometrij.

 

• priprava nesprijemljive površine (PTFE, keramika)

• aplikacija protikorozijskega sistema (praškast lak/barva)

• metalizacija

• čiščenje betona

• tehnika vulkanizacije

• tehnika lepljenja

Neglede na svojo učinkovito moč, deluje Grittal GH v primerjavi z mineralnimi peskalnimi mediji zelo blagodejno na peskalne stroje in tako vpliva na skupne stroške peskalnega procesa.

 

 

 

MOŽNOSTI PAKIRANJA:

možnost pakiranja - vulkan inox

  PVC VREČA - 25 kg (na EURO paleti 500 kg)

  PVC KANISTER - 25 kg

  BIG BAG - 500 kg

  KOVINSKI SOD - 750 kg

VULKAN INOX GmbH

Več kot 30 let povezujemo izkušnje in strokovnost s stabilnostjo ter zanesljivostjo. Pri tem podjetje dosledno vlaga v nova dognanja proizvodnje, razvoja in tehnologijo uporabe.