UPORABA

  • Učinkovito peskanje
    Naši kupci sledijo najpomembnejšim ciljem dela kot je povečanje produktivnosti in zmanjšanje stroškov. Ekonomska upravičenost se namreč ravna po teh dveh aspektih.

  • Predpogoj za stroškovno učinkovit proces peskanja so skrbno izbrani peskalni mediji z dolgo življensko dobo in visokim delovnim učinkom. Kot pomembno orodje vplivajo odločilno na skupne stroške poslovanja pri procesu peskanja. Po drugi strani pa praviloma skupni stroški poslovanja presegajo stroške nabave peskalne tehnike za večkratnik in so spodaj našteti:
  • - delovna sila, potrošnja energije, odpis, vzdrževanje, rezervni in potrošni deli, potrošnja in odstranjevanje peskalnega materiala

  • Hitro lahko postane proces peskanja in peskalni medij draga plat poslovanja, v kolikor sta nestrokovno in neunčikovito opredeljena.

Cilji

Najugodnejšo rešitev peskanja je moč doseči z novimi nastavitvami procesa peskanja. Predpogoj za to je izčrpno upoštevanje zastavljenih ciljev, peskalne opreme/tipa in peskalneg medija.

Na prvem mestu mora sprva biti željena površinska kvaliteta in za to potrebni peskalni medij, šele nato lahko določimo tip in tipologijo peskalne naprave.

Tudi pri že obstoječih procesih so lahko spremembe potrebne ali celo ekonomsko upravičene. Vendar zaradi tega posegati v delovni proces? Ni potrebno!

Testni center

+ PESKALNI STROJI Z VISEČO PROGO

+ BOBNASTI PESKALNI STROJI

+ KOMPRIMIRANE NAPRAVE

+ MOKER SISTEM PESKANJA

Upravljanje strojev in dokumentiranje prevzame naša ekipa. Tako pridobljeni rezultati vam bodo zagotovo pomagali pri iskanju pravilne odločitve.

Izdelki za površino

Ljudje dnevno prihajajo v stik z množico različnih površin. Popolne površine so tako neobhodno potrebne. Vplivajo na funkcionalnost, trpežnost in estetiko mnogih izdelkov. Zahteve po popolni površini bodo vselej rastle naprej. Zaradi tega zaupajo podjetja z več kot 60 držav v visoko kvaliteto izdelkov VULKAN INOX-a. Naši peskalni mediji natančno in zanesljivo opravljajo vsakodnevno delo ter skrbijo za nemoten delovni proces. Spodaj naveden pregled Vam nudi dober vpogled v pestrost proizvodnih artiklov.

Razen tega najdete obilo možnosti rabe v rubriki Področja uporabe. Lahko pa nas enostavno pokličete, v kolikor imate konkretna vprašanja glede uporabe v vašem primeru. Pomagamo Vam hitro in enostavno naprej.

Potrebujete pomoč ali ponudbo?

Pokličite nas: +386 (0)31 809 019

Pišite nam: info@g-tehnika.si

 

 

Podjetje VULKAN INOX ® s svojimi strankami neguje dolgoročna partnerstva. Tehnična podpora kupcem izdelkov Vulkan Inox: izobraževanje s področja peskanja - izvedbe seminarjev za kupce, svetovanje o pravilnem izboru in načinu uporabe peskalnega medija, preverjanje procesov peskanja, optimiranje stroškov procesov peskanja.

VULKAN INOX GmbH

Več kot 30 let izkušenj na področju peskalne tehnike, s poudarkom na proizvodnji, razvoju in aplikativnosti.